Zlatna Sehara nagrađuje

obično ljudi za svoj rođendan očekuju poklone, ali ja za svoj poklanjam drugima (danas pune 33 ).

Pitate se zašto? Jednostavno želim da se zahvalim svojim vjernim posjetiocima i komentatorima, a koji je bolji način od toga nego da joj/mu pošaljem svoj rad.

Moj blogger counter je trenutno na cca. 29740 (posjeta manje ili više). Registrovani bloger koji mi pošalje screenshot Zlatne Sehare koji pokazuje 30000 postova (ili broj najbliži ovome) će od mene na poklon dobiti moj najnoviji dizajn (toliko je nov da mi se nalazi samo u glavi) tj. ogrlicu od žada (poštarina plaćena)

Slika nagrade uskoro, a sada slijede pravila učestvovanja:

1. Učesnik mora biti registrovan na blogger.ba (i imati blog) barem od početka oktobra 2007 (najmanje 8 dana).

2. Screenshot ne smije biti editovan na bilo koji način tj. mora biti rezolucije koju koristite na ekranu. Bez cropa (odstranjivanja bilo kojeg dijela slike), editovanja sadržaja ili smanjivanja veličine same slike.

3. Screenshot treba biti u jpeg ili gif formatu, bitmap je jednostavno prevelik.

4. Nagradna igra traje do momenta kada counter Zlatne Sehare dostigne brojku od 30100.

5. Svi učesnici koji misle da ispunjavaju uslove za učestvovanje (nije obavezno da screenshot pokazuje tačno 30000-traži se najbliži viši ili niži broj) trebaju poslati screenshot na beaderica@gmail.com , u subjectu napisati:"Zlatna Sehara nagrađuje", a u sadržaju poruke obavezno svoj nik. Nije potrebno slati lične podatke, pošto ću dobitnika naknadno kontaktirati putem privatne poruke. Na svaki e-mail sa screenshotom koji stigne će biti odgovoreno, kao potvrda da je screenshot zaprimljen.

Disclaimer (kako se ova riječ kaže na bosanskom?!?):

Vaše e-mail adrese nikada neće dospjeti preko mene do nekog drugog, niti ćete ikada od mene primiti bilo kakav spam. Neka me pregazi tramvaj ako lažem . Dobitni screenshot će biti objavljen na ovom blogu, a dobitnik će biti prvi koji će saznati za ovaj sretan događaj.

 

Beaderica@ZlatnaSehara

 

6 komentara

Komentariši