Comeback

Nije me odavno bilo, što zbog radnih obaveza (sad radim punu normu), što zbog ispita (još jedan usmeni do uslova za upis u četvrtu) a posljednjih dana zbog bolesti-i to glupe da gluplja biti ne može.

Prije 15-ak dana sam uhvatila tipičnu prhladu: balav nos, bolni sinusi i kašljucavo grlo. Sve se to smirilo, pa je grlo opet poludilo a na kraju sam završila sa upalom srednjeg uha (u oba uha) i naprslim desnim bubnjićem. Sad sam nagluha, sa bolnom pozadinom od silnih injekcija i živim u nadi da će ovo uskoro proći.

U međuvremenu sam izlagala na Špancirfestu u Varaždinu (čak i posjetila taj lijepi grad), kao i na Ekobisu u Bihaću i skoro mi ništa nije ostalo od nakita (da valja), ali imam radove koje još niste vidjeli, pa pogledajte. Ove naušnice su još kod mene, ali se bojim da je ogrlica odlepršala.

[URL=http://i4.photobucket.com/albums/y115/Vaga74/Blog/SilverDizzy.jpg][IMG]http://i4.photobucket.com/albums/y115/Vaga74/Blog/th_SilverDizzy.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://i4.photobucket.com/albums/y115/Vaga74/Blog/ChocaholicDreams.jpg][IMG]http://i4.photobucket.com/albums/y115/Vaga74/Blog/th_ChocaholicDreams.jpg[/IMG][/URL]

3 komentara

  1. Drijekavice
    da li sam dobro shvatila da si ti negdje blizu Plitvičkih jezera? Pa nisi mi predaleko-da mi je samo još uhvatiti vremena.

    Didia
    Danas sam već puno bolje, mislim da se moj “tornado” u ušima polagano smiruje. Moram vidjeti šta će još doktor sutra reći. A radovi stižu uskoro.

Komentariši