Busy day…

…yesterday-pa me nije ni bilo na netu. Trebalo mi je 6 sati ali sam završila ogrlicu koju vidite. Izgleda malo blesavo ovako razljepljena na skeneru-jer je pravljena da izgleda savršeno na vratu ili izložbenom postolju.

Eto što uzeh nadimak Beaderica (eng. to bead-nizati perle)-ovih 6 sati nizanja je mojih 6 sati smirenja. Totalno se opustim kad radim ovakve ogrlice, jer se potpuno skoncentrišem. Uz ovu ogrlicu popih dvije kafe, ispuših nebrojene cigarete, ali je bila završena sinoć oko ponoći. Ona je zapravo velika sestra one prve ogrlice-Morske uspomene, jer im je osnova ista.

BTW rad sa ovako sitnim perlicama ne preporučujem živčanim i nestrpljivim-pojma nemate koliko se puta flaks zapetlja, ili prođeš 3 reda i primjetiš da si zaboravio 3 perlice-što poremeti sve. 🙂

Ako ste zainteresirani za ovaj nakit, javite mi se na mail, dogovorićemo se.

Za one koje interesuje ovaj hobi dodala sam nekoliko linkova sa strane. Chemaco i Perla su firme u Zagrebu sa širokim asortimanom materijala. U Sarajevu je Facta u Ulici Hamdije Kreševljakovića (za one koji nisu iz Sarajeva-blizu Skenderije)-bila sam tamo prije 20-ak dana. Relativno su novi, tako da, u usporedbi sa npr. Chemacom u Zagrebu, nemaju širok asortiman, ali se može naći osnovno za početnika-svi elementi za nakit (udice, kopče, žica, flax), FIMO i nešto perlica.

[IMG]http://i4.photobucket.com/albums/y115/Vaga74/Blog/Plavamreza.jpg[/IMG]

3 komentara

Komentariši