29.09.2008.

Evo mene nazad na blogger...

...nakon 8 mjeseci .

Gdje sam bila, šta sam radila?

Svašta nešto-sve osim nakita. Razlog je jednostavan-nedostatak vremena. I hrpa obaveza. Što na poslu (još uvijek sam u prosvjeti), što u školi-ove godine imam čak 26 časova u nastavi i posao je ludnica, ali svejedno stižem školske (čit. fakultetske) obaveze. U subotu položih predzadnji ispit na svom faukultetu. Još jedan i dovršavanje napola napisanog diplomskog, te njegova obrana i moći ću se (konačno!) podičiti diplomom profesora engleskog jezika i književnosti (a bilo je i vrijeme).

Koliko sam zauzeta pokazuje nekoliko činjenica (osim one da od mene nije bilo ni traga): uradila sam jako malo nakita (vidi dole), a i zaboravila sam na treću godišnjicu svog bloga (sad mi treba smajli koji zveka glavom o zid).

Malo sam zavirila u statistiku i ovo mi je 99-ti post, pa sam odlučila da sljedeći, tj. jubilarni 100-ti napišem za svoj rođendan (8.10.) i opet napravim nagradnu igru. Ovaj put dijelim 5 nagrada-u nasumično izvlačenje ulaze svi registrovani komentari na sljedećem (100-om) postu, a poštarinom ja častim. O ostalim detaljima poslije. Do tada lijep pozdrav i Bajram Šerif Mubarek Olsun!

Evo nešto malo nakita: