23.01.2008.

Jedan dugačak post...

....samo zbog toga što nisam pisala tri mjeseca.

Jesam li vam nedostajala?

Stvarno sam zapostavila blog, ali me je život toliko pritisnuo da nisam uspjevala završavati obaveze, a kamoli baviti se razonodom.

Suma sumare

1. U septembru sam počela raditi puno radno vrijeme i do kraja oktobra sam bila zatrpana zakašnjelim obavezama. Da ne govorim o kontrolnim radovima, testovima i pismenim zadaćama krajem polugodišta . Ovo samo govori o mojoj (ne)organiziranosti i definitivno je zvono za uzbunu da nešto moram poduzeti. I poduzimam, zapisujem sve obaveze koje moram obaviti kao i vrijeme do kada ih obaviti, ali jednostavno poslije zaboravm konsultovati taj isti papir .

2. Položih dva (u jednom...zvuči ko šampon) famozna ispita koji su mi bili potrebni za upis u četvrtu godinu, ali na jedvite jade. Ne zbog nedostatka znanja, već zato što profesor nije došao kad je trebao, a sve poslije toga je bilo nerviranje i konstantno zivkanje Studentske službe i objašnjavanje problema.

3. Kad sam i htjela (tj. mogla) doći na Blogger, on se k'o za inat "obatalio" pa nisam mogla ostavljati post, ponekad se nije dao ni otvoriti. U U nedostatku drugih obaveza (slaba procjena raspoloživog vremena, što mi se kasnije obilo o glavu) sam otvorila acount na Devianartu  i nakon mjesec i po jedna moja ogrlica je ponijela naslov Dnevne devijacije, što nije mala stvar s obzirom da se na dA vrti preko 49 miliona radova, a za dnevnu devijaciju se bira cca. 10-15 svaki dan.

4. Zadnje, ali ne manje bitno, nešto sam malčice i radila, pa pogledajte:

Druga nagrada na mom malom takmičenju (Djulzulejha

 

(Treću nagradu je dobila Majska suza, ali sam je totalno zaboravila uslikati  )

Nagrađena devijacija:

Komplet rađen prije nekoliko dana (narudžba):

Toliko za sada!

Beaderica